Υλικά
100 γρ σαλάτα μεσκλάν
50 γρ φράουλες κομμένες ζαράκι
30 γρ γραβιέρα τριμμένη
2 φέτες προσούτο
2 κ.σ βαλσάμικο κρέμα
2 κριτσίνια
6 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι λευκό σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά την σαλάτα, στραγγίζουμε, τοποθετούμε σε μπολ πασπαλίζουμε με την γραβιέρα, το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι λευκό, τις φράουλες στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες προσούτο και στολίζουμε με τα κριτσίνια.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!