Η Chef Consulting Club είναι μία εταιρία που παρέχει υπηρεσίες και συμβουλές σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και λάτρεις της γαστρονομίας. Αναλαμβάνει την επιμέλεια ενός μενού αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού και ειναί κοντά σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική και θέλουν οποιαδήποτε συμβουλή.

Σκοπός της Εταιρίας είναι να βρεθούν οι δίοδοι επικοινωνίας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτούς που απλώς λατρεύουν τη γαστρονομία.

Η Chef Consulting Club μπορεί να σας ενημερώνει με συνταγές που θα σας στέλνει ο Executive Chef “Λιογγάρης Νίκος” προσωπικά στο email σας καθώς και για σεμινάρια που τυχόν θέλετε να παρακολουθήσετε.

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας και να προωθηθεί σε συνεργάτες που ζητάνε επαγγελματίες του χώρου, όπως και οι εστιάτορες – ξενοδόχοι μπορούν να αναζητούν εργαζόμενους – προμηθευτές για τις επιχειρήσεις τους μέσω της Εταιρίας.

Ο Νίκος Λιογγάρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο χωριό της Νέας Μαδύτου. Περιτριγυρισμένος από τις γεύσεις των μπαχαρικών και τα αρώματα των μυρωδικών, τα χαμόγελα της οικογένειας στο μεσημεριανό και το σεβασμό στο απλό φαγητό, από μικρός αποφάσισε πως ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική, επηρεασμένος απο μια φωτογραφία που είδε σ ένα βιβλίο, η οποία έδειχνε ένα σεφ να μαγειρεύει.

Τα χρόνια πέρασαν, τα ταξίδια πολλά. Από την Χαλκιδική στη Σαντορίνη, από την Δράμα στην Γαλλία και Γερμανία και από την Κύπρο στην Θεσσαλονίκη. Κάθε ταξίδι και μια συνταγή κάθε σταθμός και χιλιάδες γαστρονομικές εμπειρίες. Τελευταίος σταθμός ήταν το εμβληματικό ΄Makedonia Palace΄ και η συνεργασία του με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο καθώς και τα σεμινάριά στην σχολή του μεγάλου Alain Ducasse.

Αγαπά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις καθαρές γεύσεις όσο και την υψηλή γαστρονομία. Δοκιμάζει τις νέες γευστικές τάσεις που επικρατούν κατά καιρούς και δεν διστάζει να τολμήσει και να τις υιοθετήσει στα πιάτα του. Πηγή έμπνευσης για τον ίδιο αποτελεί ο Thomas Keller και το πάθος για τελειότητα.

Από το 2011 είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, καθηγητής στο Ι.Ε.Κ.Παστέρ, σέφ σύμβουλος στον σύλλογο ”Δράση για την κοιλιοκάκη” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αρθογραφεί στο περιοδικο “Ξεναγός”, δημιουργεί μενού και συμβουλεύει διάφορα εστιατόρια (consulting), είναι πατέρας τριών παιδιών και γράφει ακόμη με μολύβι.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΣΑΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ
ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΕΣΤΕ
ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

SUBSCRIBE

FOLLOW ME

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!

H Chef Consulting Club ειναί κοντά σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!