4 Φεβρουαρίου, 2019

Ζύμη Κουρού χωρίς Γλουτένη

Ζύμη Κουρού χωρίς Γλουτένη

 

Υλικά


  • 300 γρ.Μείγμα Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη
  • 100 γρ.σπορέλαιο
  • 1ασπράδι αυγού
  • 200 γρ.γιαούρτι
  • 0,25 κ.γ.αλάτι
  • 0,25 κ.γ.ζάχαρη
  • 1 κ.γ.ξύδι

 

Σκεύη


  • μπολ,
    ταψί

 

 

Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ, τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να σφίξει η ζύμη.

Με τα χέρια μας πλάθουμε μία μεγάλη μπάλα ζύμης και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30’ στο ψυγείο.

Αν θέλουμε να γεμίσουμε π.χ με γέμιση τυριού, λαδώνουμε τα χέρια μας, κόβουμε την ποσότητα που επιθυμούμε, γεμίζουμε με τη γέμιση και κλείνουμε καλά δημιουργώντας διάφορα σχήματα.

Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 25’, στον αέρα.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!