4 Φεβρουαρίου, 2019

Σουφλέ Σοκολάτας χωρίς Γλουτένη

Σουφλέ Σοκολάτας χωρίς Γλουτένη

 

Υλικά


  • 100 γρ.Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη
  • 250 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
  • 250 γρ.βούτυρο
  • 5αυγά
  • 150 γρ.ζάχαρη κρυσταλλική
  • 0,25 κ.γ.αλάτι

 

 

Σκεύη


  • μπολ
    μίξερ
    φορμάκια
    πυρίμαχα

 

 

Εκτέλεση:


Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.

Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε στον κάδο το αλάτι, την κουβερτούρα και το βούτυρο λιωμένα και τέλος, λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ.

Μοιράζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένα και αλευρωμένα φορμάκια και ψήνουμε για 13-15’ στους 200 βαθμούς σε αέρα.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!