2 Φεβρουαρίου, 2019

Pancakes χωρίς Γλουτένη

Pancakes χωρίς Γλουτένη

 

Υλικά


  • 200 γρ.Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη
  • 250 γρ.γάλα
  • 1αυγό
  • 0,25 κ.γ.αλάτι
  • 40 γρ.ζάχαρη κρυσταλλική
  • 30 γρ.λιωμένο βούτυρο
  • 1 κ.γ.baking powder
  • 1βανιλίνη
  • λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνι

 

Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με μια σπάτουλα όλα τα στέρεα υλικά και έπειτα προσθέτουμε όλα τα υγρά, μέχρι επιτύχουμε έναν χυλό.

Σε ένα τηγάνι το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο ηλιέλαιο, ρίχνουμε μια κουτάλα από τον χυλό, σχηματίζοντας pancakes. Μόλις εμφανιστούν μικρές τρύπες στη ζύμη, γυρνάμε από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ψηθεί καλά.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!