Λουκουμάδες χωρίς Γλουτένη
Υλικά
- 250 γρ.Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη
- 240 γρ.χλιαρό νερό
- 240 γρ.χλιαρό γάλα
- 0,25 κ.γ.αλάτι
- 0,25 κ.γ.ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 κ.σ.ηλιέλαιο
- 1φακελάκι ξηρή μαγιά
Σκεύη
-
μπολ,κατσαρόλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με μια σπάτουλα το γάλα, το νερό, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, τη μαγιά, τη φαρίνα και στο τέλος το αλάτι.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα με καυτό ηλιέλαιο, τηγανίζουμε μικρές κουταλιές ζύμης λουκουμάδων μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι ή κανέλα.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!