1 Φεβρουαρίου, 2019

Κρέπες χωρίς Γλουτένη

Κρέπες χωρίς Γλουτένη

 

Υλικά


  • 140 γρ.Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις χωρίς Γλουτένη
  • 250 γρ.φρέσκο γάλα
  • 1 αυγό
  • 0,25 κ.γ.αλάτι
  • 2 κ.σ.ζάχαρη κρυσταλλική
  • 50 γρ.βούτυρο λιωμένο

 

 

Σκεύη


  • μπολ
  • τηγάνι

 

 

Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα στερεά υλικά και τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

Έπειτα, προσθέτουμε τα υγρά και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα μέχρι να γίνει ένας χυλός.

Σε ένα τηγάνι αλειμμένο με λίγο ηλιέλαιο ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ χυλό, απλώνοντας τον ώστε να πάει παντού.

Όταν ροδίσει από τη μια πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.

Σερβίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!