15 Φεβρουαρίου, 2018

Κόκκινο τζατζίκι

 

Υλικά:


  • 0,500 gr γιαούρτι στραγγιστό
  • 1  πιπεριά Φλωρίνης ψητή
  • 1 αγγούρι
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 25 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • 1/2 κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι γλυκό

 

 

 

Εκτέλεση:



Καθαρίζουμε και τρίβουμε το αγγούρι, το τοποθετούμε με λίγο αλάτι για μία ώρα σε τρυπητό σκεύος ώστε να φύγουν τα υγρά.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά σε πολύ μικρά κομματάκια και την βάζουμε σε ένα μπολ να στραγγίζουνε τυχόν υγρά που θα βγάλει.

Κατόπιν προσθέτουμε το ελαιόλαδο,το αγγούρι, το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Ύστερα ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε ξανά, τέλος το βάζουμε στο ψυγείο 30 λεπτά και μετά είναι έτοιμο για να καταναλωθεί.

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!