2 Φεβρουαρίου, 2019

Φύλλα τορτίγιας χωρίς γλουτένη

Φύλλα τορτίγιας χωρίς γλουτένη

 

Υλικά


  • 240 γρ.Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις χωρίς Γλουτένη
  • 30 γρ.Καλαμποκάλευρο
  • 0,25 κ.γ.baking powder
  • 0,25 κ.γ.αλάτι
  • 50 γρ.βούτυρο
  • 135 γρ.νερό

 

Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό ανακατεύοντας με το χέρι μας δημιουργώντας έτσι μια ζύμη.

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και τη χωρίζουμε σε μπαλάκια.

Τοποθετούμε μία λαδόκολλα, από πάνω την μπαλίτσα και καλύπτουμε ξανά με λαδόκολλα ανοίγοντας με τον πλάστη λεπτές πίτες.

Ψήνουμε σε τηγάνι χωρίς λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι η ζύμη να ψηθεί καλά.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!