2 Φεβρουαρίου, 2019

Brownies Σοκολάτας χωρίς Γλουτένη

Brownies Σοκολάτας χωρίς Γλουτένη

 

Υλικά


  • 120 γρ.Μείγμα Ζαχαροπλαστικής Χωρίς Γλουτένη
  • 150 γρ.κουβερτούρα
  • 80 γρ.βούτυρο
  • 2αυγά
  • 100 γρ.ζάχαρη μαύρη
  • 1βανιλίνη

 

 

Σκεύη


  • μπολ, μίξερ, κατσαρόλα, πυρίμαχο σκεύος

 

Εκτέλεση:


Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανιλίνη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και τα ρίχνουμε και αυτά στον κάδο του μίξερ, προσθέτοντας λίγο λίγο το μείγμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα σιλικόνης.

Τέλος απλώνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο σκεύος, διαστάσεων 20×30 και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς, σε αέρα.

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!