7 Ιανουαρίου, 2017

Χωριάτικες πατάτες τηγανητές

Χωριάτικες πατάτες τηγανητές  “όπως με μεγάλωσαν”

 

Υλικά


  • Πατάτες πλυμένες
  • Αλάτι χοντρό
  • Σπασμένη φέτα τυρί
  • Ρίγανη Αγίου Όρους
  • Σκόρδο σκελίδα με την φλούδα
  • ηλιέλαιο

 

Εκτέλεση


Κόβουμε τις πατάτες με την φλούδα σε ροδέλες και την ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό, έπειτα, στραγγίζουμε, τις σκουπίζουμε καλά με μία πετσέτα και τις ρίχνουμε σε άφθονο καυτό ηλιέλαιο στο οποίο έχουμε προσθέσει την σκελίδα σκόρδου σπασμένη με την παλάμη, τηγανίζουμε και όταν χρυσαφίσουν οι πατάτες τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας, γαρνίρουμε με τυρί φέτα, αλάτι και ρίγανη.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!