10 Απριλίου, 2017

Τσουρέκι Κεικ

Τσουρέκι Κεικ

 

Υλικά


  • 550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 500 γρ βούτυρο
  • 160 γρ γιαούρτι
  • 4 αυγά
  • 40 γρ μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ γάλα φρέσκο
  • 500 γρ άχνη ζάχαρη
  • 4 βανιλίνες
  • 4 γρ κακουλέ
  • 4 γρ μαστίχα
  • 4 γρ μαχλέπι
  • Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια

 

Εκτέλεση


Στο μίξερ χτυπάω όλα τα υλικά με το φτερό εκτός το αλεύρι που το ρίχνω στο τέλος κοσκινισμένο. Τοποθετώ σε φόρμα αλευρωμένη και βουτυρωμένη και ψήνω στους 170’c για 45-50 ‘.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

H Chef Consulting Club ειναί κοντά
σε όλους αυτούς που αγαπούν την μαγειρική!